VÍCTOR BALLESTEROS
08-10-2018
Actualitzat: 08-10-2018 10:54
  • El Mollerussa segueix imparable

El Mollerussa va tirar d’ofici i efectivitat per superar a domicili per la mínima el Rapitenca i seguir una jornada més al capdamunt de la classificació, amb ple de victòries en les sis jornades disputades fins a la data (0-1). El partit va ser molt igualat i es va veure marcat pel fort vent que va colpejar el Municipal de la Devesa, a Sant Carles de la Ràpita.

Un vent insistent, sobretot al primer temps, que va dificultar que el Mollerussa pogués practicar el seu joc habitual. Els homes de Josep Maria Turull no van estar còmodes sobre el terreny de joc al llarg dels primers 45 minuts. Els locals van saltar a la gespa més inspirats que el rival i van gaudir d’ocasions clares per batre el porter Joan Marc. Tanmateix, es va arribar al descans amb l’empat a zero inicial i amb un segon temps obert al davant en què podia passar de tot.

Després de la represa, el vent va afluixar i el Mollerussa va poder començar a practicar el seu joc combinatiu. Tant els visitants com el Rapitenca van rondar amb més assiduïtat les àrees rivals, però tan sols un jugador va tenir l’encert necessari per inaugurar el marcador. Per sort per al Mollerussa, aquest jugador va ser Riki. Era el minut 69 quan Putxi va arribar fins a la línia de fons per la banda dreta i va assistir perquè Riki batés el porter Josué (0-1). A la recta final del matx, els locals van aconseguir la possessió de la pilota i van intentar generar jugades d’atac que poguessin posar en perill la victòria d’un Mollerussa que va esperar la seua oportunitat al contraatac per sentenciar el partit. No obstant, les ocasions dels homes de Josep Maria Turull no van fructificar i el lluminós no es va moure fins al xiulet final.

Gràcies a aquesta victòria, el Mollerussa seguirà una jornada més ocupant la primera plaça del Grup II de Primera Catalana amb un ple de victòries, sis de sis, i divuit punts a l’historial.

El líder continua demostrant la seua eficàcia ofensiva, així com la solidesa defensiva aquesta temporada, tenint en compte que en aquestes sis jornades ha marcat deu gols i tan sols n’ha encaixat dos. El pròxim compromís del Mollerussa serà al camp de l’Andorra.

“Hem d’aprofitar el moment”

L’entrenador del Mollerussa, Josep Maria Turull, va afirmar després de l’encontre amb del Rapitenca que “estem firmant un inici de temporada que no ens esperàvem. Hem d’aprofitar el moment i seguir sumant”. Turull va valorar molt positivament la victòria “en un dels camps més complicats de la categoria i contra un rival molt difícil”. El tècnic va assegurar que “al primer temps ha fet molt vent i hem tingut problemes, però després del descans hem pogut practicar el nostre joc habitual”. Va lamentar “no haver matat el partit” però es va mostrar “molt content per haver aguantat i sumat els tres punts”.