El Mollerussa segueix sense sort

14-01-2019
Actualitzat: 14-01-2019 9:44
  • El Mollerussa segueix sense sort

El Mollerussa segueix sense aixecar el cap aquest nou any i suma la tercera derrota consecutiva, aquesta vegada contra el Júpiter (3-1), tres dies després de caure contra el Manresa, líder del grup. El Mollerussa es va trobar amb un rival que va sortir molt fort i que va aprofitar la superioritat física per avançar-se molt aviat en el marcador, amb un gol de Coro que va encarrilar el duel per al conjunt de Barcelona. Amb l’1-0, els locals van buscar el segon amb la intenció de resoldre el matx com més aviat millor, mentre que el Mollerussa intentava agafar el control de la pilota per generar perill a la porteria rival. Els lleidatans ho van intentar, sobretot, per la banda, però no va ser el dia per als de Josep Maria Turull, que no van ser encertats ni en atac ni en defensa. Els minuts al primer temps continuaven passant i el joc es va anar calmant. Els visitants ho intentaven sense recompensa i el premi no va arribar. Sí que ho va fer el 2-0 per al Júpiter a la segona pilota que els de Barcelona van enviar entre els tres pals quan només quedaven cinc minuts per arribar al final de la primera part. D’aquesta manera, el duel va arribar al descans amb l’electrònic de 2-0 per als locals i la sensació que molt havien de canviar les coses a l’entreacte perquè el Mollerussa pogués treure alguna cosa positiva de la visita a Barcelona.

A la represa, els del Pla d’Urgell van buscar la reacció, però la realitat va ser que no era el dia perquè els habituals golejadors de l’equip lleidatà, Xavi Puiggros, Edu Raya i Álvaro Muñoz, aconseguissin trencar la muralla defensiva de l’equip barceloní. El Júpiter va saber defensar-se molt bé dels intents ofensius del Mollerussa i van aconseguir assestar el cop final quan, havent-se jugat el primer quart d’hora de la segona part, el local Jele va anotar el tercer per al Júpiter i deixava el partit sentenciat, 3-0. Malgrat el control local en el marcador, el Mollerussa va seguir intentant-ho. Els visitants van poder veure una mica de llum amb l’expulsió del local Coro quan faltaven vint minuts. Els del Pla van aconseguir marcar durant el temps de descompte, cosa que feia impossible la remuntada, i es deixava el partit decidit per a un conjunt local que continua molt distanciat del capdamunt de la classificació, pel qual continua lluitant el Mollerussa. Després d’aquesta derrota, ja en són tres de consecutives per al Mollerussa i només dos victòries en les últimes onze jornades. Unes estadístiques molt oposades que van obtenir els del Pla d’Urgell a les primeres set jornades. Quan es van sumar 21 punts dels 21 possibles.

La pròxima jornada, el Mollerussa visitarà l’EFAC amb la intenció de canviar la dinàmica de les últimes jornades.