salvador duran
23-01-2017
Actualitzat: 23-01-2017 11:04
  • El Mollerussa segueix sumant

El Mollerussa va sumar tres punts més al seu caseller al derrotar el Balàfia en un partit sense encant i molt avorrit que no passarà a la història per la brillantor en el joc o la qualitat del futbol que els dos equips van desplegar. Els locals van sortir una mica adormits i van tardar a entrar en joc. Això, unit a l’ordre defensiu del Balàfia, va ocasionar que bona part de la primera meitat del partit estigués igualada i no es registressin ocasions ressenyables a cap de les dos porteries. Això va començar a canviar en el minut 38. Raya va caure dins de l’àrea presumptament espentejat per Jordi i l’àrbitre va decretar un penal que va ser llançat pel mateix Edu Raya per fer pujar l’1-0 en el marcador. Amb aquest mínim avantatge i sense més jugades dignes d’esmentar, es va arribar al descans.

Ja a la segona part, la decoració del matx va semblar que no canviaria, però en dos minuts d’inspiració el Mollerussa va deixar sentenciat el xoc. Primer en una bona jugada des de l’esquerra que Prats va rematar a la xarxa des del punt de penal. I en una altra bona jugada a la mateixa banda esquerra, aquesta vegada la centrada va anar al segon pal, on l’esperava Bello per firmar el 3-0. Amb el partit al sarró i el Mollerussa dominant a plaer, el tècnic Edu March va donar pas als canvis i va introduir els juvenils Delgado, Coco i Pujol, per unir-los al porter Adrià, també juvenil, i fer-los debutar així davant de la seua afició. Tots quatre van jugar a un molt bon nivell, per demostrar que es mereixen l’atenció del tècnic per a pròxims compromisos.

De la resta del partit, poca cosa hi hauria a ressenyar. Els locals, encara que van abaixar la intensitat, van continuar controlant el joc davant d’un Balàfia que en tota la segona part amb prou feines es va atansar als voltants d’Adrià. El cuer va marcar el seu gol en un error defensiu del Mollerussa, que va perdre una pilota que van aprofitar els del Balàfia en un ràpid contraatac per establir el 3-1 definitiu amb el qual es va acabar el partit.

El Mollerussa segueix sumant a l’espera de la punxada d’algun dels primers classificats per poder atansar-se a la part més alta de la taula. La setmana que ve visitarà l’Alcarràs, classificat en setena posició però amb els mateixos punts que el Mollerussa, en un apassionant duel davant d’un altre dels aspirants a ser a les places que donen dret a l’ascens a final de temporada.