VÍCTOR BALLESTEROS
05-11-2018
Actualitzat: 05-11-2018 9:50
  • El Mollerussa torna al liderat

El Mollerussa va aconseguir la victòria davant el Gavà gràcies a un gol d’Álvaro en la recta final (1-0) que li permet tornar al capdavant de la taula, amb un partit encara per jugar, i encadenar ja 51 partits invicte. El Gavà, malgrat ser penúltim a la classificació, va demostrar ser un bon equip que va posar les coses difícils als del Pla d’Urgell, amb un gran posicionament sobre el terreny de joc. Tanmateix, va ser el Mollerussa el que va dominar pràcticament al llarg dels 90 minuts.

El domini local es va traduir, en el minut 19, en la primera ocasió, amb un xut de Quini des de fora de l’àrea que va marxar desviat per poc. En el minut 35, el mateix jugador va aprofitar una centrada de Niso per, des de dos metres, afusellar Cañabete, que, no obstant, va aconseguir aturar el cacau en una ostentació de reflexos. Van ser les úniques oportunitats clares del Mollerussa en un primer temps poc mogut. La segona meitat va començar igual com havia acabat la primera, amb domini lleidatà i amb el Gavà esperant les seues oportunitats a pilota aturada i al contraatac. En el minut 55, Ricard va tornar a la càrrega amb un xut des de fora de l’àrea que se’n va anar desviat. En aquestes, el Gavà va tenir les oportunitats més clares del partit, en els minuts 60 i 62, en dos rematades llunyanes. La primera va marxar fora i la segona la va neutralitzar amb una gran intervenció Joan Marc, estirant-se cap a la base del pal.

Per la seua part, els de Josep Maria Turull van tenir una ocasió molt clara en el minut 72 a les botes d’Edu Raya, que va enganxar una pilota que va marxar fregant l’escaire. Poc després, Edu Barón va veure el porter barceloní avançat i va provar sort des del centre del camp, però la pilota se’n va anar fora per poc. La tercera, per fi, va ser la vençuda. Una bona combinació dins de l’àrea entre Edu Raya i Álvaro, que havia entrat al camp pocs minuts abans, es va acabar amb una pilota d’aquest a l’escaire de la porteria del Gavà, imparable per al seu porter (1-0). Després del gol, el Mollerussa va tenir problemes per gestionar el partit davant d’un Gavà que es va abocar a l’atac a la recerca de l’empat. Les accions de més perill van arribar en córners i pilotes penjades i al final Joan Marc va salvar els mobles amb una gran intervenció en l’afegit. Gran triomf que torna al Mollerussa al liderat.

“Estic contentíssim, hem aconseguit mitja salvació”

El tècnic, Josep Maria Turull, va mostrar després de la victòria la seua enorme satisfacció, tant pel triomf com pel lideratge de l’equip: “Estic contentíssim, tenim mitja salvació aconseguida i tornem a ser líders. És la millor notícia que hi pot haver.” Turull va dir que la del Gavà és “una de les millors propostes futbolístiques” i va lamentar que, després del gol, l’equip tingués problemes per gestionar el resultat. “És de l’únic a millorar”, va afirmar.