El Moto Club Segre domina a Ponts la primera prova del Provincial

REDACCIÓN
15-04-2017
  • El Moto Club Segre domina a Ponts la primera prova del Provincial

Els pilots del Moto Club Segre van ser els grans dominadors de la prova inaugural del Campionat Provincial de motocròs, que també era valedora per al trofeu de la mateixa entitat. En tres de les sis categories disputades ahir al circuit El Bosquet de Ponts, amb la participació de més d’un centenar de pilots, els representants del Segre van copar els tres llocs del podi.

En MX1 va guanyar Francesc Mataró davant de l’endurer Ramon Quer i d’Ot Montsonís, tots del club amfitrió. En la mateixa prova van córrer els pilots d’MX2 i MX3. En la primera va vèncer Oriol Oliva, també del Segre, seguit d’Àngel Perales, de Vilassar, i del seu company Guillem Mascarilla, amb el local Àngel Davins com a guanyador d’MX2, davant de Ladislao Cernadas, de l’Almacelles, i del seu company Sebastián López. En les categories de base també hi va haver domini de l’MC Segre, que va fer ple tant en 65 cc com en 85.

En la primera va guanyar Aleix Martí, seguit de Carlos Prat i Dídac Arfelis, mentre que en la segona va vèncer Raúl Sánchez davant d’Adrià Monné i Guillem Farrés.

En MX50, triomf per al local Iker Díez, segon lloc per a Nil Pallarés, del Llívia, i tercer per a Aina Arfelis, del Segre.