El Museu de la Noguera fa una visita guiada de l'exposició 'Què tenim sota els peus?'

REDACCIÓ
Publicat: 
14-02-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Museu de la Noguera fa una visita guiada de l'exposició 'Què tenim sota els peus?'
  • El Museu de la Noguera fa una visita guiada de l'exposició 'Què tenim sota els peus?'

El Museu de la Noguera ha organitzat aquest diumenge a les 11 del matí, una nova visita guiada a l'exposició 'Què tenim sota els peus? 550 milions d'anys d'evolució a Ponent i Pirineu'. Es tracta de la segona visita, recordem que el passat dissabte dia 5 ja es va fer la primera. Les visites tenen per objectiu fer "una mica més comprensible aquesta exposició". A més, destaca que "està adreçada al públic familiar perquè és un tema que interessa molt als nens, que estan encantats per tot aquest món". Les visites, que han comptat amb una gran participació, s'han fet en dos dies i en horaris diferents per poder arribar a més públic, sobretot el familiar. 

Aquesta exposició es pot visitar a la sala d'exposicions temporals del Museu fins al 27 de febrer.

Les terres de Ponent compten amb jaciments paleontològics de primer ordre mundial per entendre l'evolució de la vida. A la Noguera destaca el jaciment de la Pedrera de Meià, malgrat que en els darrers anys també s'ha estat excavant en altres indrets com el jaciment de l'Espinau de Tartareu, on s'estan documentant restes d'Hadrosaures, un tipus de dinosaure que va viure fa 69 milions d'anys. La visita farà un repàs a l'evolució de la vida a partir dels jaciments ponentins reflectits en els fòssils de l'exposició i anirà a càrrec de la geòloga i paleontòloga, Elena Nieto Molina, del Museu de la Conca Dellà d'Isona

'Què tenim sota els peus? 550 milions d'anys d'evolució a Ponent i Pirineu' és una exposició de la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran que convida els visitants a fer un viatge de 550 milions d'anys per conèixer la diversitat geològica existent en un territori tan petit, un tret diferencial de les terres de Lleida. 

Comparteix

També t'interessarà