El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa crea un personatge de ficció per descobrir l'equipament al públic infantil

ACN
Publicat: 
15-01-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa crea un personatge de ficció per descobrir l'equipament al públic infantil
  • El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa crea un personatge de ficció per descobrir l'equipament al públic infantil

El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa ha creat un personatge de ficció, la 'Botonet', amb l'objectiu d'ajudar a descobrir l'equipament al públic infantil. La directora del museu, Mireia Caba, ha explicat que amb aquest personatge s'explicarà què són els vestits de paper a través d'un conte.

L'equipament ha consolidat la xifra de visitants l'any passat es va arribar gairebé als 8.500. Està calculat que un 10'5% de les visites són alumnes de primària i per això ara es vol incidir en el treball cap aquest públic, que també fa tallers de vestits de paper una vegada acaba la visita. Al 2018 es van superar les 9.500 visites ja que es va fer el Record Guiness d'exposició de vestits de paper.

El personatge de la 'Botonet' acompanyarà els visites infantils al Museu de Vestits de Paper, ajudant a descobrir el recorregut de l'equipament i també a la part on es fan els tallers de confecció de vestits de paper. L'eix d'aquest acompanyament es farà a través d'un conte, que explicarà què són els vestits de paper.

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha destacat que els visitants al Museu de Vestits de Paper s'han consolidat al 2019. Els darrers anys la xifra oscil·lava entre els 5.000 i 6.000 i al 2018 es va registrar un important creixement fins als 9.500 degut al Record Guiness d'exposició de vestits de paper. L'any passat van ser un total de 8.449 les persones que van passar per l'equipament.

Una part d'aquests visitants arriba al museu a través dels forfets culturals que comercialitza l'Ajuntament en un format de pack turístic que inclou visites a altres equipaments. Després de vendre'ns 185 al 2018 relacionats amb una visita al Museu de Vestits de Paper, al 2019 van ser 486 del total de 664 venuts.
 

Comparteix

També t'interessarà