El Nadal més divertit

REDACCIÓ
25-12-2018
  • El Nadal més divertit
  • El Nadal més divertit

Després de diversos dies sense col·legi i llargues vetllades familiars a casa, la canalla espera amb ganes l’obertura de parcs i activitats de Nadal, que aquests dies ompliran de jocs multitud de localitats. Un dels primers a obrir les portes és l’ActiNadal d’Agramunt, que va començar ahir amb múltiples tallers i activitats lúdiques i educatives, entre les quals hi ha un espai de lectura, futbolins, inflables i jocs de taula, entre moltes altres propostes que es porten a terme en horari de matí i tarda per facilitar la conciliació familiar i laboral. Més enllà de ser un gran pati de jocs que es prolongarà fins al 4 de gener vinent al pavelló firal de la localitat, l’ActiNadal rebrà la visita de diferents entitats locals com els Bombers Voluntaris i els Tabalers l’Espetec.

D’altra banda, aquest és el quart any consecutiu que l’ajuntament d’Agramunt organitza l’ActiNadal juvenil, per a joves d’entre dotze i divuit anys, als quals proposa un taller de cuina i un altre de DJ. Aquests tallers juvenils es duen a terme només tres dies: el 24, 27 i 28 de desembre. A Lleida ciutat, els nens encara hauran d’esperar fins dijous per gaudir dels ja consolidats Cucalòcum i Cucaesport, els salons dedicats a la infantesa i la joventut en els quals la solidaritat, el lleure i la formació es donen la mà. Una mostra d’això és la nova Hora del conte de CaixaBank, una activitat que promourà l’estalvi entre els més petits i que pretén transmetre valors com la importància de l’esforç o la tolerància a la frustració.

Per la seua banda, Balaguer i Mollerussa seran altres de les localitats que faran les delícies dels més petits de casa amb els parcs de Nadal.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que les disfresses de Carnaval són sexistes?

Carregant...
Load next