El Nadal més divertit

REDACCIÓ
25-12-2018
  • El Nadal més divertit
  • El Nadal més divertit

Després de diversos dies sense col·legi i llargues vetllades familiars a casa, la canalla espera amb ganes l’obertura de parcs i activitats de Nadal, que aquests dies ompliran de jocs multitud de localitats. Un dels primers a obrir les portes és l’ActiNadal d’Agramunt, que va començar ahir amb múltiples tallers i activitats lúdiques i educatives, entre les quals hi ha un espai de lectura, futbolins, inflables i jocs de taula, entre moltes altres propostes que es porten a terme en horari de matí i tarda per facilitar la conciliació familiar i laboral. Més enllà de ser un gran pati de jocs que es prolongarà fins al 4 de gener vinent al pavelló firal de la localitat, l’ActiNadal rebrà la visita de diferents entitats locals com els Bombers Voluntaris i els Tabalers l’Espetec.

D’altra banda, aquest és el quart any consecutiu que l’ajuntament d’Agramunt organitza l’ActiNadal juvenil, per a joves d’entre dotze i divuit anys, als quals proposa un taller de cuina i un altre de DJ. Aquests tallers juvenils es duen a terme només tres dies: el 24, 27 i 28 de desembre. A Lleida ciutat, els nens encara hauran d’esperar fins dijous per gaudir dels ja consolidats Cucalòcum i Cucaesport, els salons dedicats a la infantesa i la joventut en els quals la solidaritat, el lleure i la formació es donen la mà. Una mostra d’això és la nova Hora del conte de CaixaBank, una activitat que promourà l’estalvi entre els més petits i que pretén transmetre valors com la importància de l’esforç o la tolerància a la frustració.

Per la seua banda, Balaguer i Mollerussa seran altres de les localitats que faran les delícies dels més petits de casa amb els parcs de Nadal.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?