El No Surrender Festival es trasllada a Mollerussa

ACN
Publicat: 
14-01-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El No Surrender Festival es trasllada a Mollerussa
  • El No Surrender Festival es trasllada a Mollerussa

L'organització del No Surrender Festival ha decidit traslladar-lo a Mollerussa, després d'haver-se fet durant tres anys a Vilanova de Bellpuig. D'aquesta manera es pretén dotar de més "garanties i condicions" aquest certamen que ret homenatge a Bruce Springsteen per tal que pugui créixer tant en dimensió com en participants.

Tal com ha avançat a l'ACN el seu impulsor, Josep Maria Pons, una altra de les novetats de la quarta edició, que tindrà lloc el darrer cap de setmana de juny, serà que la cançó interpretada per més de 1.000 músics es tocarà i gravarà de nit. El parc de la Serra és l'escenari escollit per acollir aquest esdeveniment on enguany s'interpretarà la cançó del 'Boss', 'Dancing in the Dark'.

Els impulsors del No Surrender Festival han acordat amb l'Ajuntament de Mollerussa traslladar aquest festival al parc de la Serra. Josep Maria Pons ha explicat que després de l'edició de l'any passat van coincidir en el fet que a causa de les elevades temperatures que es van registrar el cap de setmana del festival, es va córrer risc per la salut de les persones i Vilanova de Bellpuig no compta amb les instal·lacions necessàries per poder "garantir la seguretat de tots els participants".

Pons ha avançat a l'ACN que Mollerussa ha "acollit molt bé" la idea de traslladar-hi la quarta edició, que a més a més, tindrà com a novetat important que es farà de nit. A banda d'intentar donar un punt "d'espectacularitat" a la gravació de la cançó, el canvi d'horari es fa per tal que els participants puguin muntar equips i instruments a la tarda, es facin els assajos i les gravacions per pistes al vespre, i el rodatge del videoclip a la nit, evitant les hores de forta calor.

Encara està pendent per decidir el lloc exacte de parc de la Serra on es desenvoluparà el No Surrender Festival, però en qualsevol cas, Pons destaca que aquesta zona verda de la capital del Pla d'Urgell és un "un lloc preparat" per absorbir la "crescuda que creiem que tindrà el festival". En aquest sentit, afegeix que la Serra és una zona on es podrà "gaudir" molt més de l'esdeveniment, a 5 minuts de la població, i que això fa que tot i que la decisió del trasllat hagi estat difícil, sigui "encertada".

El tema del 'Boss' que s'interpretarà el 27 de juny serà 'Dancing in the Dark', una peça que ha estat escollida pel director artístic del certamen, Antoni Tolmos, i que permetrà introduir nous instruments com violins i violes. La versió escollida és la del concert que va oferir Springsteen i la seva banda a Barcelona l'any 2002. Segons Pons, és un "tema emblemàtic", que a més a més d'estar en sintonia amb el fet que enguany el festival es fa de nit, és apte per ser tocat per "músics de tots els nivells, fa ballar, cantar i passar-ho bé".
 

Comparteix

També t'interessarà