El nou alcalde de Gimenells seguirà al capdavant de l’EMD del Pla de la Font

R. R.
03-04-2018
  • El nou alcalde de Gimenells seguirà al capdavant de l’EMD del Pla de la Font

Antonio Pardos, nou alcalde socialista de Gimenells després de la moció de censura, que va destituir dimarts passat el fins llavors primer edil Dante Pérez, combinarà el seu càrrec al capdavant de l’ajuntament amb la presidència de l’entitat municipal descentralitzada (EMD) del Pla de la Font, que exercia ja des del 2015.

Pardos va confirmar ahir que no hi haurà un nou alcalde pedani per dirigir l’EMD, al considerar que només falta poc més d’un any per a les noves eleccions municipals. Antonio Pardos serà així el primer alcalde a les comarques de Lleida que ostenta aquest càrrec al costat de la presidència d’una EMD. El primer edil va assenyalar que no existeix incompatibilitat entre aquests dos càrrecs locals i que resolucions de la junta electoral central han avalat que es puguin desentrampar de forma simultània.

Va afegir que preveu deixar de cobrar la retribució com a president de l’EMD i passar a rebre la d’alcalde, que se sufraga amb les subvencions anuals de la Generalitat per retribuir càrrecs electes.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?