El nou Plusfresc crearà 30 llocs de treball i obrirà al desembre

X. FARRENY
30-08-2017
  • El nou Plusfresc crearà 30 llocs de treball i obrirà al desembre

El nou supermercat de la cadena de distribució Plusfresc que obrirà a Mollerussa preveu portar a terme l’acte d’inauguració el pròxim 1 de desembre i crearà uns 30 llocs de treball. Així ho van confirmar ahir fonts de l’empresa lleidatana, que també van precisar que les obres de condicionament del local on s’ubicarà el nou súper (a l’antic Mercadona, al carrer Ferrer i Busquets, en ple centre de la ciutat), començaran a principis del pròxim mes d’octubre.

El grup lleidatà ja va assegurar recentment que l’obertura d’aquest nou establiment no suposa el tancament del supermercat de la mateixa cadena que ja funciona a la capital del Pla d’Urgell, situat entre l’avinguda de la Pau i el passeig de la Sardana. El nou local de la capital del Pla tindrà una superfície de venda d’uns 921 metres quadrats, sensiblement més gran que l’actual.

Supsa Supermercats Pujol (Plusfresc), cadena lleidatana especialitzada en la comercialització de productes frescos, és la cadena de supermercats líder en superfície de venda a Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?