El Palau acollirà la primera fira de clicks del Pla d'Urgell

J.GÓMEZ
03-06-2020
  • El Palau acollirà la primera fira de clicks del Pla d'Urgell

El municipi del Palau d’Anglesola serà escenari al setembre de la primera Fira de clicks del Pla d’Urgell, organitzada per l’ajuntament en col·laboració amb la nova associació local Playmopalau. Tres integrants d’aquesta entitat, els joves Arnau, Aran i Joel, van explicar ahir que aquest certamen culmina una sèrie d’exposicions que s’han celebrat en aquest municipi del Pla d’Urgell al llarg dels últims tres anys. El pavelló poliesportiu serà l’escenari d’aquesta fira, que preveu reunir dioramistes de diferents punts de Catalunya. En concret, es muntaran un total de quinze diorames, la qual cosa podria suposar més de dos mil clicks. Entre els temes d’aquests muntatges, l’alcalde, Francesc Balsells, va remarcar que no faltaran escenes “sorpresa” dedicades al Palau, així com recreacions històriques o de conscienciació mediambiental, entre d’altres.

El certamen comptarà amb el suport de Somos Clicks, entitat amb uns quinze anys d’experiència que ja ha organitzat diferents fires sobre aquesta temàtica a municipis de Catalunya i València com Tàrrega, Tortosa, Benicarló o Amposta, tal com va detallar el president, Joan Iniesta. També va destacar que són iniciatives “de qualitat” que desperten l’interès i atreuen un gran nombre de persones. “Són fires que ajuden a dinamitzar el territori i que també generaran activitat econòmica al Palau”, va remarcar Iniesta.

Playmopalau i Somos Clicks, entitats que col·laboraran en l’organització del certamen

La primera fira de clicks també inclourà un apartat dedicat a la venda de productes relacionats amb aquesta afició que cada vegada està més en voga. També s’organitzaran concursos, entre altres iniciatives. En concret, aquest certamen se celebrarà els dies 19 i 20 de setembre amb un horari de les 9.00 hores a les 20.30 dissabte i de les 9.00 a les 19.00 del segon dia, diumenge. El preu de l’entrada serà pràcticament simbòlic, d’1 euro.

Francesc Balsells va afegir que, a més de la quinzena de diorames, complementaran aquesta fira petites composicions de clicks que faran diferents famílies d’aquest municipi del Pla d’Urgell.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?