El Palau d'Anglesola es prepara per al 2n Concurs de Cassoles de Tros

REDACCIÓ
Publicat: 
19-01-2023
Actualitzat: 19-01-2023 11:48
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • El Palau d'Anglesola es prepara per al 2n Concurs de Cassoles de Tros
  Peu de foto: 
  Ajuntament del Palau d'Anglesola
 • El Palau d'Anglesola es prepara per al 2n Concurs de Cassoles de Tros
  Peu de foto: 
  Ajuntament del Palau d'Anglesola
 • El Palau d'Anglesola es prepara per al 2n Concurs de Cassoles de Tros
  Peu de foto: 
  Ajuntament del Palau d'Anglesola

Arriba el 2n Concurs de Cassoles de Tros del Palau d'Anglesola, que tindrà lloc el pròxim dissabte, 4 de febrer a l'esplanada del pavelló municipal de la vila.

Una jornada per gaudir amb família i amics, que iniciarà a partir de les 9:30 h amb un esmorzar gratuït per totes les colles, mentre es facilitarà la llenya a cada una d'aquestes, encara que cada grup es podrà portar els seus mitjans.

Al voltant de les 10:00 h es començaran a fer les cassoles. Caragols, cansalada, patates, llonganissa, costella... cada colla al seu gust i estil més personal, amenitzaran al so del tradicional xup-xup el Palau d'Anglesola. A LLEIDA.COM ens fa l'efecte que ja en sentim l'olor! I així, entre bromes i rialles, abraçades i brindis se'ns faran les 13:30 h, amb les cassoles de tothom llestes per ficar-hi cullerada.

Pels qui vulguin venir a dinar, hi haurà un aperitiu amb patates, olives, fuet i bastonets, cassola de tros, gelat de postres i refresc, per 12 €. I en el cas dels nens i nenes, plat combinat amb macarrons, escalopa i patates fregides, que mai falla, gelat i refresc, per 7,5 €.

A més, durant la sobretaula es farà un Bingo popular, amb regals i obsequis per tothom, sense oblidar-nos dels premis per les 3 cassoles que pujaran al pòdium, tot, per una inscripció simbòlica d'1 € en grups màxim de 10 persones.

En cas que sigueu més de deu i reserveu més d'una taula o tingueu algun altre dubte podeu trucar al Sergi del Bar del Poli al 639 52 42 34, o escriure a participaciociutadana@elpalaudanglesola.com. Per reservar el menú proposat només heu de fer clic aquí.

Si no us apunteu, com demostrareu que la vostra cassola és la millor de l'Oest? Guanyeu i fardeu tot l'any dels vostres dots culinaris!

Les reserves s'hauran de fer al Bar del Poli, a les oficines municipals o a emplauelpalau.cat, abans del 2 de febrer.

I pels que es quedin amb ganes de festa, a les 22:00 h teniu una cita amb el millor tribut de ABBA The New Expirience.

Comparteix

També t'interessarà