El Parc de Gardeny aprova el seu pressupost per a l'any vinent

REDACCIÓ
Publicat: 
16-11-2021
Actualitzat: 16-11-2021 9:23
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Parc de Gardeny aprova el seu pressupost per a l'any vinent

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari ha celebrat aquest dilluns una sessió del seu consell d'administració, durant la qual s'ha aprovat el pressupost del consorci per a l'any vinent, que contempla la contenció de les despeses i l'aposta per captar activitat que permeti augmentar el nivell d'ingressos.

El consell d'administració ha acordat també la sol·licitud del refinançament del deute històric vençut fins a l'any 2021, que ascendeix a uns 17 milions d'euros, per tal que es pugui pagar en un període de 25 anys, acollint-se a allò que preveu la llei de pressupostos generals de l'Estat d'enguany.

Durant la trobada, també s'ha aprovat la proposta de sol·licitud de pròrroga per enllestir el projecte Inno4Agro, en la part que gestiona el mateix parc, per tal que les diferents accions puguin concloure's l'any 2023, en lloc del 2021.

D'altra banda, el consell d'administració també ha donat el seu vistiplau a l'acord marc per a la posada en marxa del Digital Innovation Hub Agroalimentari i Forestal de Catalunya que es coordinarà des del Parc Científic i hi tindrà també la seva seu. El protocol de funcionament d'aquest grup de treball, del qual en formaran part 13 entitats, se signarà durant el congrés Datagri, que se celebrarà a Lleida a finals d'aquest mes.

Comparteix

També t'interessarà