El Parc del Montsec, destinació de turisme familiar

REDACCIÓ
Publicat: 
05-07-2019
Actualitzat: 05-07-2019 10:02
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Parc del Montsec, destinació de turisme familiar

El Parc Astronòmic del Montsec (PAM) s’ha adherit al segell d’equipament familiar de l’Agència Catalana de Turisme. Aquest reconeixement garanteix que el PAM treballa per a la integració en l’entorn, a favor de la sostenibilitat, cosa que reforça encara més la certificació Starlight de la Unesco. També garanteix que el Centre d’Observació de l’Univers (COU) disposi d’una oferta dirigida a tota mena d’usuaris, en aquest cas famílies, i posa a la seua disposició serveis com canviadors per a nadons o una fàcil interacció a les exposicions adequades per a diferents edats.

Aquesta adhesió al segell d’equipament familiar implica que el COU incorpora també la certificació Biosphere Responsible Tourism, ja que Catalunya ha estat un de les destinacions que ha rebut aquesta certificació que assegura experiències sostenibles, que protegeixen la cultura, milloren l’economia local i redueixen l’impacte al medi ambient, i és particularment sensible amb les persones amb discapacitat, mobilitat reduïda o necessitat especials.

Val a recordar que Lleida lidera el rànquing de turisme familiar a Catalunya pel que respecta a empreses, tant allotjaments com firmes d’activitats d’aventura.

Comparteix

També t'interessarà