El Parc del Segre bonifica residents

REDACCIÓ
08-08-2020
  • El Parc del Segre bonifica residents

El Ràfting Parc de la Seu d’Urgell ha llançat una promoció especial dirigida al turisme de proximitat, concretament als residents a l’Alt Urgell i de la veïna Andorra, amb bonificacions del 40 per cent en el preu de les activitats aquàtiques.

El Parc del Segre va anunciar ahir aquesta promoció, que estarà vigent fins al pròxim 13 de setembre, amb l’objectiu de guanyar clients durant la temporada més forta de l’estiu, en especial les dos setmanes centrals d’agost, que són les que més usuaris rep la instal·lació olímpica.

A més a més, la pandèmia del coronavirus ha fet variar les estades estivals de la població i el parc vol ser un reclam més per a aquells que aquest any no podran fer vacances, de tal manera que puguin practicar activitats lúdiques a preus molt més econòmics de l’habitual.

Aquesta oferta inclou una reducció de preu en les activitats de ràfting i piragüisme. El cost per muntar en una canoa durant una hora pel canal d’aigües tranquil·les passa de 15 euros a 9 per als adults, i de 10 a 6 per als nens d’entre sis i setze anys.

Per la seua banda, els preus de l’activitat de ràfting passen de 42 a 25 per als adults i de 30 a 18 per als nens de nou a setze anys. La instal·lació proporciona el material necessari per realitzar les activitats, com l’uniforme i botins de neoprè, casc i armilla salvavides.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?