El Pardinyes aconsegueix la tercera victòria consecutiva

07-10-2018
Actualitzat: 07-10-2018 11:57
  • El Pardinyes aconsegueix la tercera victòria consecutiva

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes segueix amb l’arrancada de Lliga triomfal i ahir va sumar la tercera victòria consecutiva després de derrotar l’Arenys (98-74), en un partit en què va reaccionar a partir del segon quart.

Els locals van dominar durant els primers compassos, però l’Arenys no va tardar a tornar al partit i ajustar el marcador al final del quart inicial (21-23). Però a partir del segon acte, els tirs exteriors van començar a entrar i el partit es va convertir en un monòleg de l’equip que dirigeix Gerard Encuentra, que va arribar al descans amb una renda de 13 punts (51-38). Després del pas pels vestidors, el Pardinyes va sortir disposat a solucionar el partit. Les diferències van continuar augmentant i els lleidatans van assolir els 20 punts de diferència (63-43). El rival es va veure totalment superat pel joc ofensiu desplegat al Barris Nord i va acabar doblengant-se al tercer quart (75-53).

L’últim parcial va ser de tràmit, ja que l’Arenys es va veure incapaç de poder recuperar terreny davant d’una bona defensa del Pardinyes. A més, el festival ofensiu local continuava castigant el seu cèrcol, mantenint diferències que s’acostaven als 20 punts. Finalment, va pujar fins als 24 que van reflectir el marcador al final, amb un 98-74 que demostra la superioritat del conjunt lleidatà. Després de sumar la tercera victòria seguida, el Pardinyes es manté a dalt de tot de la classificació i a la pròxima jornada, el diumenge 14 (18.15), visitarà la pista d’un Castelldefels que ahir va sumar el primer triomf.