El Pardinyes cau de nou

31-03-2019
Actualitzat: 31-03-2019 10:53
  • El Pardinyes cau de nou

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va encadenar ahir davant del Sese la segona derrota (74-76) i, encara que es manté primer, es queda sense marge d’error. Els lleidatans es troben ara a un triomf del segon i tercer classificats, el Sant Adrià i el Mollet. Els de Gerard Encuentra no van estar al nivell defensiu habitual i van acabar caient en un final a cara o creu, malgrat la gran actuació de Carlos Gasque, que va anotar 31 punts.

L’encontre no va començar bé per al Pardinyes, que va saltar a pista descentrat en defensa i concedint massa cistelles senzilles a un rival que arribava molt motivat per la delicada situació en la classificació en què està, ja que es troba molt a prop de les posicions de play-off de descens. Així, el Pardinyes va arribar a trobar-se fins a deu punts per sota al marcador. Malgrat això, una reacció en els últims minuts va aconseguir reduir gran part del desavantatge (20-24).

En el segon període, el Pardinyes es va posar a treballar i va aconseguir deixar el rival en tan sols 11 punts per capgirar el marcador i anar-se’n al descans amb avantatge (39-35).

La pausa, tanmateix, no va provar als de la comarca del Segrià, que van tornar a sortir massa relaxats al parquet. Els problemes defensius i en el rebot van tornar i els lleidatans van acabar encaixant 25 punts en el tercer parcial, que tornaven la iniciativa en el marcador als barcelonins (57-60).

En l’últim quart, el matx va entrar en una dinàmica d’intercanvi de cistelles, que va donar lloc a un final a cara o creu. El Pardinyes va tenir una última possessió per emportar-se el partit, encara que no va aconseguir materialitzar-la i va acabar encaixant la derrota.