El Pardinyes domina el Pallejà però no segella el triomf fins a l'últim minut

REDACCIÓ
11-01-2021
Actualitzat: 11-01-2021 9:34
  • El Pardinyes domina el Pallejà però no segella el triomf fins a l'últim minut

El Pardinyes va aconseguir ahir la victòria al camp del Pallejà per 2-3, en un duel que van dominar amb claredat, però en el qual no van sentenciar fins a l’últim minut.

El partit va començar molt bé per a les lleidatanes amb el 0-1 marcat per Núria Hidalgo al minut 4. Va ser probablement la millor primera part del Pardinyes en el que va de temporada, com va ratificar el 0-2 de Taberner al 23, a més d’altres ocasions de les quals va disposar l’equip.

Però a la segona part tot es va complicar amb un rigorós penal, per mans, que Andrino va transformar en l’1-2. Poc després va arribar el 2-2 i el Pardinyes, conscient de la superioritat, ho va intentar però no ho va aconseguir fins al 2-3 d’Abad al minut 89.