REDACCIÓ
04-02-2019
Actualitzat: 04-02-2019 11:03
  • El Pardinyes femení cau a casa per la mínima

El Pardinyes va caure ahir per la mínima (0-1) davant de l’Espanyol B, en un partit amb una part per a cada equip. Amb aquesta derrota, el Pardinyes ja encadena tres jornades sense guanyar i dos derrotes consecutives. El partit va començar marcat pel vent, que anava a favor de les blanc-i-blaves, que ho van aprofitar per apropiar-se el control de la pilota. El Pardinyes, per la seua part, era incapaç d’encadenar tres passades seguides per culpa de la intensa pressió de les visitants. Malgrat tot, la possessió blanc-i-blava no es va traduir en ocasions. Tanmateix, a set minuts per al final de la primera part, en pràcticament la primera arribada de les barcelonines, Alberola va avançar l’Espanyol B aprofitant un error defensiu de les lleidatanes.

Després del descans, va ser el Pardinyes el que es va apropiar el control del partit. Tot i així, no va poder empatar malgrat tenir dos ocasions claríssimes. Alexandra hauria pogut empatar, però no va definir bé. Més tard va ser Rosi qui la va tenir però el seu tret va sortir desviat.