REDACCIÓ
05-11-2018
Actualitzat: 05-11-2018 10:34
  • El Pardinyes no pot amb el Saragossa

El Pardinyes no va poder superar ahir un Saragossa (1-2) que va demostrar ser un dels clars candidats a tornar a Primera divisió. El partit va començar amb un Saragossa dominador i fruit d’això va arribar el primer gol, obra de Judith Acosta, que va saber aprofitar una centrada d’Olivia. El Pardinyes va reaccionar llavors i va començar a atansar-se a la porteria visitant, encara que sense perill. L’única ocasió en què va aconseguir inquietar el rival va ser amb una rematada de Patri que la defensora visitant Nerea va treure sota pals. Per part del Saragossa, Elena va estar a punt d’augmentar distàncies aprofitant un mal rebuig de la portera local, encara que no va encertar en la rematada. Després del descans, el Saragossa va reprendre el domini, disposat a matar el matx. En el minut 60, de nou Judith va establir el 0-2 amb una jugada calcada al primer gol.

El partit es va adormir llavors i el Pardinyes no va reaccionar fins al 93, quan Janira va retallar distàncies a la sortida d’un córner, encara que ja era massa tard.