El Pardinyes opta a una beca per ensenyar valors

XAVIER MADRONA
16-02-2017
  • El Pardinyes opta a una beca per ensenyar valors

El Club Handbol Lleida Pardinyes aspira a una beca de 1.000 euros com a finalista estatal per al seu projecte Esport amb Valors, en el qual es fomenta el joc net i el No a la Violència i es treballen les relacions socials, el creixement personal i la intel·ligència emocional, implicant jugadors, tècnics, directius, pares i massa social en general. El club lleidatà és un dels vint finalistes que opten al març a cinc beques de mil euros cada una que convoca la plataforma Sport Universe per a iniciatives d’aquest tipus en la qual el jurat tindrà en compte aquelles que hagin rebut més vots a través de la seua pàgina web.

Fomenta les relacions socials i gestiona emocions en els jugadors, tècnics i pares

Segons un dels responsables d’Esport amb Valors, Txema del Rosal (al costat de Javier Alegre i Isaac Caballero), el programa “treballa directament amb 200 persones entre jugadors, tècnics i directiva, i durant la temporada passada es va posar en marxa un projecte pilot amb l’equip sènior masculí, que va obtenir uns resultats molt positius, per la qual cosa es va decidir ampliar el treball”. El club d’Handbol Pardinyes, fundat l’any 1993, compta amb més de 170 jugadors i jugadores, ja que també l’integren tres equips femenins.

El lleidatà Txema del Rosal, a la candidatura de Fort a la Catalana

El lleidatà Txema del Rosal, responsable de l’àrea tècnica de l’Handbol Pardinyes, figura a la candidatura de l’exporter internacional Jaume Fort, una de les dos presentades fins al moment a les eleccions de la Federació Catalana d’Handbol. L’altra candidatura és la de Josep Puigrodon, que ha sigut vicepresident a la junta presidida per Tomàs Moral.

Notícies relacionades: 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta