El Pardinyes segueix sense guanyar a casa

10-12-2018
Actualitzat: 10-12-2018 11:32
  • El Pardinyes segueix sense guanyar a casa

El Pardinyes va tornar a deixar-se punts a casa a l’empatar, 2-2, amb un rival directe com és el Sant Gabriel i el cos tècnic assenyala l’estat de la gespa com a possible culpable d’aquesta mala ratxa a casa. L’encontre va començar amb els dos equips esperant l’error rival. El Pardinyes va ser el primer a fallar i permetre el 0-1 quan faltaven cinc minuts per al descans. Malgrat el dur cop, el gol visitant va servir per despertar les jugadores lleidatanes que, dos minuts després, van aconseguir empatar, 1-1, abans del descans. A la represa, el matx va tornar al guió inicial amb dos conjunts expectants. Però de nou les locals van cometre el primer error i, una altra vegada, el Sant Gabriel va aprofitar per tornar a posar-se al davant. Amb l’1-2, el Pardinyes va tornar a prendre el control i va aconseguir l’empat, 2-2, però no va poder remuntar. El Pardinyes no coneix la victòria a casa, mentre que com a visitant és un dels millors equips de la Lliga.

Triomf de l'AEM

Nova victòria de l’AEM, que aquesta vegada va sumar la setena jornada sense perdre, amb un Espanyol B que ho va intentar però no va poder aturar el joc de les lleidatanes. El partit va començar amb un equip local molt intens que va sortir a situar-se al davant per la via ràpida. El joc de les periquites va descol·locar l’AEM, que va veure com al minut 20 arribava el primer gol per a les locals després d’un mal rebuig de la defensa lleidatana, 1-0. El gol en contra va despertar les jugadores de Roger Lamesa que, a partir d’aquell moment, van prendre el control del matx i tan sols quatre minuts més tard va arribar el gol de l’empat per a l’AEM amb un bon xut de Cristina que la portera local no va poder atallar. Amb l’1-1 a l’electrònic, l’AEM va seguir dominant i portant el control del joc ofensiu del partit. El domini lleidatà va tenir els seus fruits quan l’enfrontament arribava a la mitja hora de joc, en una jugada a pilota aturada de Cristina que, de nou, rematava per enviar la pilota dins de la porteria i capgirar el marcador per arribar al descans amb avantatge, 1-2. A la represa, l’AEM va tornar a sortir desubicat però la traça de la defensa va permetre que les ocasions locals quedessin en res.