El Pardinyes, sense Barris Nord fins a finals de gener

S.C.G.
15-12-2020
  • El Pardinyes, sense Barris Nord fins a finals de gener

El Pardinyes no disputarà cap duel de LEB Plata al Barris Nord fins a finals de gener i haurà d’afrontar els cinc pròxims compromisos com a visitant. El calendari va establir que els d’Encuentra disputin el proper partit dissabte a la pista del Barça B, i el següent serà el dimarts 22, en què visitarà La Roda.

El següent compromís, previst per al 3 de gener amb l’Albacete, s’havia de disputar al Barris Nord, però el pavelló estarà ocupat per l’espectacle de Reis que ha organitzat la Paeria. De fet, l’equip ni tan sols podrà exercitar-se durant aquells dies a la pista i haurà de trobar una altra ubicació. En aquest sentit, el club va sol·licitar el canvi i el duel es jugarà en terres manxegues.

El següent partit, previst per al 9 de gener, serà a la pista de l’Hospitalet, una cosa ja establerta pel calendari, i el dia 16 el Pardinyes haurà d’obrir la segona volta una altra vegada lluny del Barris Nord, aquesta vegada contra el Cornellà. D’aquesta manera, el primer partit com a local del 2021 arribarà el 24 de gener, al cap de cinc jornades, amb el filial del Gran Canària. Els lleidatans ocupen la setena posició al grup Est després de la victòria de dissabte (93-84) contra el Prat.

D’altra banda, Zeke Moore i Mads Stürup han estat inclosos al quintet ideal de la jornada de LEB Plata després dels seus 33 i 25 punts de valoració. L’MVP va ser Miguel Ortega, base de l’Algesires, amb 41 punts.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta