El Pardinyes s'estrena a casa amb una victòria davant de l'Europa

09-11-2020
Actualitzat: 09-11-2020 8:04
  • El Pardinyes s'estrena a casa amb una victòria davant de l'Europa

El Pardinyes va tenir un debut immillorable ahir al seu camp aquesta temporada al batre l’Europa per 2-0 gràcies als gols de Sònia i Taberner. Les lleidatanes es mantenen d’aquesta forma invictes després de només dos partits a l’haver descansat a la primera jornada i veure ajornat el que havia de ser la seua estrena estrena a causa de la Covid-19. El duel va ser de poques ocasions encara que el Pardinyes va portar el comandament durant bona part del partit, començant ja des de bon inici.

En els primers compassos les lleidatanes eren clares dominadores gràcies a la bona pressió davant la sortida de pilota de les barcelonines, que no trobaven fluïdesa en el joc. Malgrat tot, el Pardinyes no aconseguia generar ocasions clares. Tampoc va inquietar gaire la defensa local l’Europa, que durant els primers 45 minuts tan sols va aconseguir amenaçar la porteria lleidatana en dos faltes laterals, ben resoltes per les locals.

A la segona meitat els papers es van mantenir. El Pardinyes seguia portant la iniciativa, una cosa que va tenir premi al minut 65, quan Sònia va aconseguir l’1-0 enviant al fons de la xarxa una centrada d’Alexandra des de la dreta. Al gol local van seguir uns bons minuts de les barcelonines, que es van bolcar a buscar l’empat. Amb tot, les visitants tenien més voluntat que encert, cosa que tampoc aconseguia trobar el Pardinyes. Les lleidatanes, tanmateix, van saber serrar les dents fins al final, quan ja en temps afegit van aconseguir el gol de la tranquil·litat, obra d’Alexandra.