El Pardinyes sorprèn l'Albacete a domicili

04-01-2021
Actualitzat: 04-01-2021 9:05
  • El Pardinyes sorprèn l'Albacete a domicili

El CB Pardinyes va sumar ahir la cinquena victòria de la temporada al tombar el quart classificat, l’Albacete Basket, per un contundent 53-72. Els manxecs només havien perdut fins ara contra els tres primers classificats. Els de Gerard Encuentra van portar a terme una gran demostració defensiva des del començament i van deixar els rivals, que feien de mitjana 78 punts per partit, en tan sols 53.

Els lleidatans, liderats per Filip Knezevic (15 punts, 9 rebots i 4 recuperacions), van anar al davant durant tot el partit, i van tancar el període inicial amb un parcial de 16-19 després d’una bona ratxa de l’Albacete en els últims minuts.

Al segon quart la defensa lleidatana va continuar sent insuperable per als locals, que tan sols van anotar 8 punts. Això, sumat al bon joc ofensiu dels de Gerard Encuentra, va fer que el parcial acabés amb un contundent 8-18 per als visitants (24-37 al descans).

El pas per vestidors no va trencar el ritme del Pardinyes, que va alternar la defensa zonal i individual per continuar controlant el ritme de l’encontre des del darrere. En atac, els lleidatans van marcar la diferència amb un gran encert des del 6,75 i també van ser superiors en el joc interior.

En el tercer quart, l’Albacete va millorar la imatge, encara que no prou per plantar cara als lleidatans, que van fer créixer l’avantatge fins al 41-62.

L’últim parcial va ser un tràmit per al Pardinyes que malgrat aixecar una mica el peu de l’accelerador, va acabar imposant-se per 53-72.