El Pardinyes torna a puntuar

REDACCIÓN
11-11-2019
  • El Pardinyes torna a puntuar

Un Pardinyes irregular va aconseguir ahir retenir un punt al seu camp davant de l’Europa (1-1) i torna a puntuar després d’haver encadenat tres derrotes. Les lleidatanes es col·loquen ara amb 9 punts, amb tres de marge respecte a la zona de descens.

La primera part va tenir poca acció més enllà del gol visitant. La jugadora del conjunt barceloní Ana Isabel Chamorro va avançar les seues quan només havien passat sis minuts, en una de les poques arribades a porteria que es van poder veure a la primera meitat.

Després del pas per vestidors, el partit es va animar. Tots dos equips se’n van anar passant el domini del partit i semblava que qualsevol en podia marcar d’un moment a l’altre. Finalment, va ser Alexandra Taberner, estel·lar ahir, la que va obtenir el premi amb l’1-1. A partir de llavors, el duel s’hauria pogut decantar per qualsevol costat ja que tots dos van tenir oportunitats. Malgrat tot, el lluminós ja no es va tornar a moure.