El patronat de turisme de la Diputació de Lleida organitza una trobada virtual del sector turístic

REDACCIÓ
06-05-2020
  • El patronat de turisme de la Diputació de Lleida organitza una trobada virtual del sector turístic

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, amb la col·laboració dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Lleida, ha organitzat per demà dijous, 7 de maig, una reunió virtual de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, amb els representants del sector turístic de la demarcació de Lleida.

La reunió ha estat convocada per la vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol, per tractar sobre la situació del turisme del Pirineu i les Terres de Lleida davant el moment conjuntural que estem vivint.

La trobada virtual comptarà també amb la participació del president de la Diputació, Joan Talarn, i del vicepresident, Jordi Latorre. La convocatòria està adreçada a una vintena de representants del sector turístic de la demarcació de Lleida, entre els quals els presidents de la Federació d’Hostaleria de Lleida, la de Càmpings i la de Turisme Rural, com també el president de les empreses de turisme actiu del Pallars Sobirà, el president de la Cambra de Comerç de Lleida i els membres que han format part de la Taula del Pla Estratègic del Patronat de Turisme. En total, una vintena de persones participaran en aquesta reunió en representació dels diferents àmbits turístics de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida.

La trobada començarà a les 10.00 hores del dijous, 7 de maig, i es preveu que tingui una hora de durada

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta