El Paupaterres destina part dels ingressos a un projecte solidari

REDACCIÓ
11-07-2018
  • El Paupaterres destina part dels ingressos a un projecte solidari

El 21 festival Paupaterres, que comença demà a Tàrrega, destinarà una part dels ingressos a la creació d’aules de música per a nens i adolescents sense recursos de la comarca de l’Urgell. L’Associació Paupaterres, coorganitzadora del certamen amb la Regidoria de Cultura, s’adhereix així al projecte ‘Enmusica’t’, el qual vol posar la formació musical a l’abast de tothom, en especial dels infants i joves en situació de vulnerabilitat. Els fons destinats a aquesta iniciativa s’obtindran de la venda del ‘Got Solidari’, un nou vas reciclable que es podrà adquirir al recinte del festival al preu d’un euro. La meitat dels ingressos generats per la venda dels gots aniran destinats a a aquesta iniciativa solidària (l’altra meitat serviran per cobrir les despeses de fabricació dels gots).  

“Creiem que l'accés a la música i a la cultura ha de ser un dret al marge de les possibilitats econòmiques de cadascú, i que la música és una eina potent de transformació social”, afirmen els portaveus de l’Associació Paupaterres. Als infants i joves participants també se’ls oferirà la possibilitat de crear un grup o banda musical que els serveixi com a eina d’integració social. Amb l’objectiu d’articular propostes que vetllin per la igualtat d’oportunitats, l’Associació Paupaterres també farà una crida per crear un banc d’instruments destinats a projectes socials relacionats amb la música.

Paupaterres, que se celebrarà del 12 al 14 de juliol, comptarà amb una vintena de concerts amb grups com Gossos, Discípulos de Otilia, La Terrasseta de Preixens o Lágrimas de Sangre.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Quan i com acostumes a escoltar la ràdio?