El Pessebre Vivent de Linyola busca voluntaris

REDACCIÓ
21-11-2018
  • El Pessebre Vivent de Linyola busca voluntaris

El Pessebre Vivent de Linyola busca voluntaris per participar a la representació d’enguany. Com ja és tradició, l’entitat que organitza el pessebre demana la col·laboració entre els veïns i convida a participar a qui vulgui formar part d’aquest esdeveniment.

Jaume Pedrós, president de l’entitat, va explicar ahir que necessiten voluntaris, tant de figurants com persones per executar la representació. “Demanem a tothom que hi vulgui participar el seu compromís els dies que es durà a terme la representació, que serà de cinc dies. Necessitem figurants durant les representacions d’aquest Nadal, però també voluntaris per la decoració d’escenes, intendència, control d’entrades, etc”, va dir Pedrós.

Segons el president, es necessiten voluntaris a partir de sis anys d’edat. “Enguany celebrem el 20è aniversari del Pessebre Vivent i volem celebrar aquesta efemèride de manera especial. El símbol més important per commemorar aquesta celebració serà l’esgrafiat de grans dimensions a la paret de ‘Cal Saballs’. És una pintura mural en relleu feta per la jove muralista Ana P.Castro per commemorar l’aniversari. Aquesta és una de les accions previstes, però com sempre el factor més important i imprescindible és el factor humà”, va explicar el president.

Per participar com a voluntari, es pot descarregar la butlleta des de la pàgina web de l’ajuntament i després dipositar-la a la bústia que s’ha habilitat a les oficines de l’Ajuntament. Hi ha temps fins divendres 14 de desembre. La representació enguany està programada pel 26, 29 i 30 de desembre, l'1 i el 6 de gener. L’horari de representació serà l’habitual, a partir de les 18:30h. Diumenge 30 de gener es farà la representació diürna de 12 a 13h.

Val recordar que l’any passat és va anular l’escenificació degut a la detenció i entrada a presó dels presos polítics catalans. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?