El Petit de Cal Eril i Roger Mas, a la Pobla de Segur

REDACCIÓ
25-07-2020
  • El Petit de Cal Eril i Roger Mas, a la Pobla de Segur

El Petit de Cal Eril i Roger Mas seran els protagonistes del nou festival Orígens de la Pobla de Segur, amb sengles concerts el cap de setmana del 7 i 8 d’agost. El certamen musical és una iniciativa de la fàbrica de cervesa artesanal Ctretze d’aquesta localitat del Pallars Jussà, en col·laboració amb l’ajuntament. L’objectiu de futur és organitzar un festival de quatre concerts durant el mes d’agost que inclogui també activitats culturals i un espai gastronòmic per posar de relleu els productors, els restauradors i la gastronomia pallaresa. A més, els concerts se celebraran en una localització singular, la nova ermita de Sant Miquel del Pui, a uns dos quilòmetres de la població, amb la intenció de reivindicar aquest espai emblemàtic del municipi, que és l’origen històric de la Pobla.

Així, el 7 d’agost, el cantautor de Solsona Roger Mas interpretarà els temes del seu nou àlbum, Parnàs, i el dia 8 serà el torn d’El Petit de Cal Eril, també amb el seu últim disc, Energia Fosca.

Entrades limitades (15 €, abonament 25 €), ja a la venda a wegow.com i a Ctretze, bar El Raier i el Telecentre de la localitat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...