El Pirineu, al 95% d’ocupació en una Setmana Santa que podria ser la millor en 7 anys

X. R. / SEGRE TÀRREGA
23-03-2018
  • El Pirineu, al 95% d’ocupació en una Setmana Santa que podria ser la millor en 7 anys

El Patronat de Turisme de la Diputació preveu una ocupació turística per Setmana Santa que se situarà al voltant del 95% i la plena ocupació a les comarques del Pirineu entre el Dijous Sant, el dia 29, i dilluns de Pasqua. No obstant, des d’aquest dissabte fins al dimecres 28, els nivells d’ocupació seran inferiors.

El patronat preveu que durant aquestes dates, les comarques de Lleida rebin uns 85.000 turistes, que sumaran aproximadament 210.000 pernoctacions. En cas de confirmar-se aquestes xifres, aquest any se superaria el rècord del 2017 durant els dies de Setmana Santa, que va ser la millor campanya en set anys amb 80.000 turistes i 200.000 pernoctacions. Per sectors, els hotels tindran una ocupació d’entre el 90 per cent i el 100% entre dijous de la setmana que ve i dilluns de Pasqua. Els establiments de turisme rural també estaran entre el 85% i la plena ocupació. Per la seua part, els bungalous podrien arribar al 100 per cent d’ocupació en tota la demarcació. En canvi, el nivell de reserves per a les places destinades a l’acampada, que dependran molt de si les condicions meteorològiques són favorables. Així mateix, els turistes que s’atansin a la demarcació podran combinar l’esquí amb els esports d’aventura, que van començar la temporada dijous passat dia 15.

El sector preveu un augment d’aproximadament el 5% en el nombre de serveis oferts l’any passat, quan van ser uns 600.000. D’altra banda, en el desè congrés mundial de Turisme de neu i muntanya que es va clausurar ahir a Andorra, es va debatre sobre la repercussió de les noves plataformes en línia, com per exemple Airbnb, al sector del turisme de muntanya.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

T'agrada l'enllumenat i la decoració de Nadal als carrers de Lleida?

Carregant...
Load next