El Pla d'Urgell ja té les targetes moneder que repartirà a 520 escolars amb ajuts de menjador

ACN
23-03-2020
  • El Pla d'Urgell ja té les targetes moneder que repartirà a 520 escolars amb ajuts de menjador
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha rebut aquest dilluns del Departament d'Ensenyament les targetes moneder destinades a 350 famílies amb 520 escolars que reben ajuts de menjador. Està previst que les comencin a repartir demà dimarts per assegurar que les famílies beneficiàries puguin continuar disposant d'aquesta subvenció, malgrat que les escoles estan tancades com a mesura preventiva per evitar la propagació del coronavirus. La càrrega inicial d'aquestes targetes és de 40 euros per infant que es podran gastar exclusivament en establiments d'alimentació.
El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Rafel Panadés, ha explicat que aquest import correspon als dies de confinament que hi ha hagut fins ara i demana a les famílies conservar-la per si la situació s'allarga i cal recarregar-les.

Aquesta mesura beneficia famílies de setze pobles de la comarca del Pla d'Urgell. Des del Consell Comarcal recorda que si es té algun dubte es pot consultar als ajuntaments o al mateix Consell per telèfon.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...