El ple de la moció de censura de Cervera, en mans de l'actual alcalde

X. SANTESMASSES
14-05-2020
  • El ple de la moció de censura de Cervera, en mans de l'actual alcalde

La secretària de la Paeria de Cervera ha convocat el ple de la moció de censura per a 10 dies després del final de l’estat d’alarma decretat pel coronavirus, basant-se que els terminis administratius queden suspesos per aquest. D’aquesta manera, en cas que no hi hagi cap pròrroga de l’estat d’alarma, seria a partir del dia 24 de maig. Tanmateix, l’alcalde, Ramon Augé (JxCat), pot a iniciativa pròpia activar el procediment i decidir la celebració del ple extraordinari. Amb aquesta moció de censura, presentada per ERC, CUP i SiF, els republicans arrabassarien l’alcaldia a Junts.

A més, Augé va assenyalar ahir que els serveis jurídics de la Paeria estan estudiant la possibilitat i l’adequació de la celebració del ple en els propers 10 dies hàbils. Amb tot, l’alcalde va qualificar de “gran irresponsabilitat política, social i econòmica haver plantejat la moció en aquests moments tan difícils per a tothom”.

Per la seua part, l’alcaldable d’Esquerra Republicana, Joan Santacana, va manifestar que la passada matinada va rebre el correu de la secretària convocant el ple, la qual cosa confirma la validesa del document de la moció presentada dimarts. Santacana va dir que en el ple ordinari que se celebrarà avui demanarà a l’alcalde que doni llum verda perquè es pugui celebrar en els propers 10 dies hàbils.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta