El poder del futbol femení

REDACCIÓ
02-05-2019
  • El poder del futbol femení
  • El poder del futbol femení

El futbol femení va exhibir ahir el seu poder a Torrefarrera, una de les quinze seus de tot Catalunya en les quals la Federació Catalana de Futbol (FCF) va organitzar la setena edició de la Jornada de Futbol Femení, que té com a objectiu incrementar el nombre de llicències. El Complex Esportiu del Segrià va batre el rècord de participació, amb la presència de 141 jugadores de 6 a 14 anys, amb la qual cosa es va superar les 130 de l’any passat. La participació també va ser massiva a la resta de seus, i hi va reunir un total de 1.700 jugadores, gairebé vuitanta més que les 1.627 que van prendre part en l’edició de l’any passat.

La jornada manté els objectius de la primera edició, descobrir aquest esports a futures jugadores, però també millorar la tècnica individual per a les que ja ho practiquen, per la qual cosa la jornada va comptar amb nombrosos exercicis, tant individuals com de grup, abans de començar una sèrie de partits amistosos per posar en pràctica el que havien après.

Una de les novetats d’aquesta edició era la presència, en cadascuna de les seus, d’una ambaixadora. A Torrefarrera hi va haver la futbolista de l’AEM Ona Baradad, que ja ha estat internacional sub-17 amb Espanya i que va firmar nombrosos autògrafs i samarretes de les assistents.

Jordi Latorre, alcalde de Torrefarrera, va valorar l’èxit de la jornada: “És un orgull per a nosaltres veure la magnífica acollida que té aquesta jornada de futbol femení i poder aportar el nostre gra de sorra per fomentar l’esport entre les més petites.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta