• ⏯️ El Ponent Futsal ascendeix a Divisió d'Honor per primera vegada a la seva història
    Peu de foto:
    Foto Ponent Futsal
    Foto LLEIDA.COM

El Ponent Futsal d'Alcarràs ha aconseguit ascendir a Divisió d'Honor per primera vegada a la seva història. Els del Segrià s'han imposat al Roquetes en el play-off d'ascens, disputat a partit únic aquest diumenge al pavelló municipal de Torrefarrera.

Els jugadors de Valentí Cunill marxaven al descans amb un 4 a 1 a favor, gràcies a les ocasions aprofitades per Joel Cunill (minut 6 i 19), Robert Pardell (minut 13) i Xema de Santiago (minut 15). L'equip tarragoní aconseguia a la primera part el seu primer gol al minut 10, gràcies a un segon pal aprofitat per Jaume Cuella, moment en el qual empatava el partit 1 a 1.

A la segona part, el Roquetes aconseguia escurçar distàncies al minut 22 amb un gol de Josep Franch, però el Ponent Futsal ha aconseguit augmentar distàncies amb 2 gols més. Robert Pardell, al minut 27, i Sergio "Xexu" Martínez sentenciava el partit al minut 39 amb el definitiu 6 a 2.

D'aquesta manera, el Ponent Futsal culmina una temporada amb l'objectiu complert d'ascendir a la Divisió d'Honor per primera vegada en la seva història.