⏯️ El Ponent Futsal comença la pretemporada 23/24

LLEIDA.COM
Publicat: 
17-08-2023
Actualitzat: 17-08-2023 13:57
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ El Ponent Futsal comença la pretemporada 23/24
    Peu de foto: 
    Ponent Futsal

El Sènior A del Ponent Futsal d'Alcarràs ha donat per finalitzades les vacances i va començar aquest dimecres la pretemporada amb equipació i entrenaments totalment renovats. Aquests primers mesos, els entrenaments es centraran en la preparació física, un aspecte clau de cara a la propera temporada 23/24.

En aquest sentit, els de Valentí Cunill comptaran enguany amb David Royo com a preparador físic, el qual dirigirà diverses sessions i acompanyarà l'entrenador per seguir sumant tots plegats, amb l'objectiu d'iniciar la temporada física i mentalment preparats, convençuts, carregats d'il·lusió i amb ganes de fer front a una competició llarga i força competitiva com és la Divisió d'Honor.

Els d'Alcarràs expliquen a LLEIDA.COM que volen "seguir demostrant" quin és el seu lloc, el qual s'han guanyat "competint amb esforç i patiment" per tal de mantenir el seu dret a disputar la Divisió d'Honor, tot recordant la permanència assolida la temporada passada. Els blaus van arribar a la categoria per la porta gran, i volen continuar treballant i lluitant, "un tret característic de tot un club que vol seguir creixent, en base a la constància i la unió de tots els que hi formen part".

Comparteix

També t'interessarà