El porter Pol Besora, del Llista, tercer fitxatge del Lleida.Net Alpicat

REDACCIÓ
25-06-2019
  • El porter Pol Besora, del Llista, tercer fitxatge del Lleida.Net Alpicat

El porter Pol Besora és el tercer fitxatge del Lleida.Net Alpicat de cara a la pròxima temporada, en la qual l’objectiu de l’equip serà lluitar per l’ascens a OK Lliga. Pol Besora procedeix del planter del Lleida Llista, com els dos anteriors fitxatges, Raúl Fernández i Pol Mestres, i afrontarà la seua primera temporada com a sènior. En aquesta passada campanya, Besora ha compaginat l’equip Júnior del Llista amb el que juga a Nacional Catalana. S’incorpora a l’Alpicat per ser el segon porter.

“El club continua apostant per la gent jove”, explicava ahir el president del Lleida.Net Alpicat, Ricard Vizcarra.

A banda dels tres fitxatges esmentats, l'Alpicat ha renovat cinc jugadors: Miquel Serret, Joan Ramon Serret, Mats Zilken, Ricard Casals i Lluís Alsina.

També continuarà vinculat al club el fins ara segon porter, Marc Llasera. Per contra, no continuaran en el club la pròxima temporada Eduard Piñol ni els germans Biel i Adrià Salvadó.

El club continua fent gestions per donar per tancada la plantilla abans que s’acabi el mes i només faltaran per tancar-se una o dos incorporacions. D’altra banda, també ha renovat el cos tècnic, que continuarà encapçalat per Xavi Roy.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?