El president de la cooperativa d'Albesa succeeix Brualla a ActelGrup

j. martínez
Publicat: 
03-03-2015
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El president de la cooperativa d'Albesa succeeix Brualla a ActelGrup

Brualla, que seguirà en el consell rector, va manifestar que després de vuit anys al capdavant de la cooperativa de segon grau ha arribat el moment de cedir el lloc a altres persones, un canvi consensuat amb l'actual consell rector malgrat que encara li quedava un any més de mandat al càrrec. "Per a mi, treballar a Actel ha estat molt gratificant, com anar a la universitat, això és, he anat aprenent any rere any."

A més, va insistir que Codina ha treballat braç a braç amb ell durant anys "per la qual cosa la continuïtat del treball del grup està assegurada".

El nou president va manifestar que el repte de la presidència serà el de continuar aplicant el pla estratègic d'ActelGrup l'any passat, el qual, va remarcar, no ve determinat per la presidència o la direcció del grup sinó del consell rector.

Així, la cooperativa de segon grau va dir que en l'apartat de fruita se seguirà amb la política de diversificació de productes "per poder oferir els dotze mesos de l'any fruita als supermercats", després de l'associació amb la cooperativa Soldebre de Tortosa, que subministra cítrics, entre altres. En l'apartat de subministraments, la intenció és aconseguir expandir el negoci cap a Tarragona i en adobs arribar a ser referència a tot Catalunya.

En matèria de subministrament de gasoil, encara que el grup reconeix que és un assumpte una mica estancat, es continua treballant per superar els 30 milions de litres anuals actuals. Així mateix, treballa amb la multinacional Syngenta per a un ordi híbrid resistent.

La cooperativa recolza l'aeroport d'Alguaire com una infraestructura important per a Lleida, però considera que utilitzar-la per al transport de fruita és difícil per l'encariment del producte, segons el seu director, Antoni Llaràs.

alguaire

Actel veu difícil enviar fruita des d'Alguaire perquè xifra en 9 euros per quilo el cost del transport

Comparteix

També t'interessarà