El primer Obert Internacional Ciutat de Mollerussa espera cent jugadors

REDACCIÓ
26-06-2019
  • El primer Obert Internacional Ciutat de Mollerussa espera cent jugadors

El Teatre L’Amistat de Mollerussa acollirà aquest dissabte, dia 29, la primera edició de l’Obert Internacional Ciutat de Mollerussa, que espera reunir un centenar de jugadors i que repartirà premis valorats en 2.200 euros. Ja han formalitzat la inscripció uns setanta, segons van explicar ahir en la presentació del torneig l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; els regidors Bernat Díaz i Xavier Roure, i el president del Club d’Escacs de Mollerussa, Jaume Ribera, que va confirmar la presència de jugadors estrangers d’Armènia i el Perú.

El Ciutat de Mollerussa, van afegir, arranca la seua etapa sent el segon torneig més important de les comarques de Lleida, juntament amb el de Vallfogona de Balaguer, i l’objectiu és entrar a formar part del Circuit Català d’Oberts Internacionals d’Escacs.

El torneig tindrà com a participant més jove un jugador de 7 anys, membre del club amfitrió, mentre que també coincideix amb els 40 anys de la creació del club, que aporta 25 jugadors el torneig.

La competició es desenvoluparà mitjançant partides ràpides, d’una durada d’una mitja hora cada una, i sense eliminatòries. Hi haurà deu rondes, de les quals sis es disputaran al matí, mentre que les altres sis es jugaran a la tarda.

Comparteix

També t'interessarà