El primer Women TechMakers promociona l'apoderament de les dones en la tecnologia

LLEIDACOM
Publicat: 
27-03-2019
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El primer Women TechMakers promociona l'apoderament de les dones en la tecnologia

L'edifici Polivalent del Campus de Cappont de la UdL acull aquest dijous 28 de març el primer Women Techmakers a Lleida, un esdeveniment orientat a la promoció de la inclusió de les dones en el món de la tecnologia. Aquest any, el programa està centrat en les noies que estan finalitzant la ESO, les quals comencen a plantejar-se el seu futur professional. 

A partir de les 12 hores, diverses professionals de primer nivell donaran a conèixer a les joves el seu treball i coneixement en el sector tècnic i les hi explicaran què vol dir ser tecnòloga. La jornada programa xerrades i taules rodones on s'animarà les estudiants a triar estudis tecnològics i fomentarà l'empoderament de les dones en aquest sector. L'acte  amb inscripció prèvia.

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, es promouen diferents esdeveniments que giren al voltant del món tecnològic amb l'objectiu de donar a conèixer el paper i la tasca de les dones al sector tècnic. En aquest sentit, Women Techmakers proporciona visibilitat, comunitat i recursos a dones vinculades a la tecnologia creat i liderat per Google.

L'esdeveniment està obert a tot el públic, especialment a escoles i centres educatius, i tindrà lloc a l'aula 3.01 de l'Edifici Polivalent del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida. Aquest està organitzat per WomenTechMakers Lleida (iniciativa liderada per Google a nivell mundial) i el Google Developers Group Lleida, amb la col·laboració de l'Escola Politécnica Superior de la UdL, el Parc Científic i Tecnològic de Gardeny i altres entitats.

 

Comparteix

També t'interessarà