⏯️ 'El profesor de persa' i 'Hope', les estrenes de cinema destacades de la setmana

ACN
20-01-2021
  • ⏯️ 'El profesor de persa' i 'Hope', les estrenes de cinema destacades de la setmana

Les estrenes de la setmana als cinemes passen pel drama històric 'El profesor de persa', situat a la França de 1942. Giles és arrestat per soldats de les SS i enviat a un camp de concentració. Allà aconsegueix evitar l'execució en jurar els guàrdies que no és jueu, sinó persa i haurà d'ensenyar un idioma que desconeix a l'oficial. D'altra banda, la pel·lícula, 'Hope', doblada i subtitulada al català, planteja què passa amb l'amor quan a una dona de mitjana edat li pronostiquen tres mesos de vida. Com a estrena familiar doblada al català, aquesta setmana hi ha 'Upsss! 2: I ara on és Noè? L'aventura continua' on el protagonista ha de rescatar els seus amics, reunir-se amb la seva família i salvar tota una colònia de la destrucció total.


Consulta la CARTELLERA


'La maledicció de Lake Manor'

'La maledicció de Lake Manor', doblada i subtitulada al català, explica la situació d'un noi amb discapacitat que viu amb la seva mare en una mansió allunyada de la civilització. El jove ha rebut ordres de no sortir mai de casa, i tot i que se sent segur, també sent la frustració i l'opressió. El film compta amb Maurizio Lombardi, Justin Korovkin, Francesca Cavallin, Gabriele Falsetta, Ginevra Francesconi i Massimo Rigo.

'Una luz en la oscuridad'

Dirigida per Josep Maria Borrell, 'Una luz en la oscuridad' és un documental protagonitzat per la seva filla Marta Borrell, que amb 14 anys va viatjar a Moçambic i va passar una temporada a les escoles rurals del país per veure de primera mà els problemes del sistema educatiu dels països més pobres. El film, coproduït per Canal Sur TV, arribarà aquest divendres a diversos cinemes de l'estat espanyol.

'Fellini de los espíritus'

El documental 'Fellini de los espíritus', d'Anselma Dell'Olio, conmemora el centenari del naixement de Federico Fellini el 2020 amb materials inèdits de l'arxiu de la Rai Teche e Instituto Luce, així com imatges dels seus films i entrevistes exclusives. A més, compta amb la participació de figures del món del cinema com Terry Gilliam i els oscaritzats Damien Chazelle i William Friedkin. Enamorat de la vida, Fellini va passar la seva vida cercant-ne el sentit. El documental investiga la seva passió per la cerca d'un món invisible amb altres dimensions.

'Adú'

La pel·lícula 'Adú' es reestrena aquesta setmana als cinemes després del seu èxit a les nominacions dels Premis Goya. Dirigida per Salvador Calvo i protagonitzada per Luis Tosar i Anna Castillo, retrata el drama de l'emigració a partir d'un relat amb tres històries que es creuen: l'intent desesperat d'un nen i la seva germana per traslladar-se a Europa, la lluita d'una activista mediambiental, i la tasca d'un grup de policies per afrontar un nou intent de saltar la tanca de Melilla.

'Destino: La saga Winx', a Netflix

L'estrena de la setmana de Netflix és 'Destino: La saga Winx', que segueix la transició a l'edat adulta de cinc fades que estudien en una escola màgica on aprenen a dominar els seus poders. La sèrie és una versió actoral de la sèrie animada 'El club Winx', d'Iginio Straffi. D'altra banda, també s'estrenarà 'Tigre Blanco', situada a l'Índia moderna en una adaptació de la novel·la homònima guanyadora del Premi Man Booker de 2008. Balrman Halwai hi narra el seu fosc i èpic viatge de superació de noi pobre a exitós empresari de la mà de la seva intel·ligència i ambició. El protagonista aconsegueix convertir-se en xofer d'una parella acabada de tornar dels Estats Units, i el noi s'esforça per a fer-se imprescindible en la seva nova feina.

'Mamá te quiere', a Movistar+

Estrena directa a Movistar+, 'Mamá te quiere' és un thriller d'Aneesh Chaganty al voltant de l'amor de mare cap a la seva filla. Diane ha criat la seva filla completament aïllada, controlant cadascun dels seus moviments, però la noia aviat descobreix els secrets que guarda la seva mare. Les protagonistes són Sarah Paulson i Kiera Allen. La pel·lícula es va estrenar el novembre als Estats Units i aquesta setmana arriba directament a la plataforma.

'3 caminos', a Amazon Prime

Amazon Prime estrena la sèrie '3 caminos' on narra la vida de cinc amics de diferents nacionalitats units pel Camí de Sant Jaume al llarg de tres èpoques diferents: els anys 2000, 2006 i 2021. En una barreja de drama i comèdia, la sèrie explora com el pas del temps desmunta els seus somnis, amb noves i antigues parelles i amistats, i amb la transformació de la seva personalitat. Protagonitzen la sèrie Álex González, Verónica Echegui, Cecilia Suárez, Andrea Bosca, Anna Schmirgk i Alberto Joo Lee. D'altra banda, la plataforma també estrenarà la sèrie d'animació espacial 'Star Trek: Lower Decks'.

'Palomitas Pixar', a Disney+

La plataforma Disney+ proposa una bateria d'estrenes aquesta setmana, la més destacada el recopilatori de curtmetrajes de l'emblemàtica Pixar, amb 'Palomitas Pixar'. Es tracta d'una col·lecció de minicurts protagonitzats pels personatges preferits dels espectadors. Però també arribarà a la plataforma la pel·lícula de superherois 'X-Men: Dark Phoenix' (la dotzena de la franquícia 'X-Men'), així com 'El libro de la vida', 'Wild Uganda', 'Expedición Amelia Earhart', així com 'Los Simpson temporada 31'.

'It's a sin', a HBO

HBO estrenarà aquest dijous la sèrie 'It's a sin', escrita i produïda pel guionista nominat a l'Emmy Russell T. Davies. Ambientada a la dècada de 1980, explora l'amistat i l'amor durant la crisi de la Sida de la dècada dels vuitanta a Londres. La producció està integrada per cinc capítols i versa sobre la vida de tres joves homosexuals i la seva millor amiga, que hauran d'afrontar la incidència del nou virus.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?