El programa 'Crims', guardonat als Premis Zapping

REDACCIÓ / ACN
Publicat: 
18-03-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El programa 'Crims', guardonat als Premis Zapping

L'actriiu Mireia Oriol, el programa 'Crims' i el presentador Jordi Hurtado han estat alguns dels guardonats de la 28a edició dels Premis Zapping, que s'han entregat aquest divendres en un acte al CaixaForum de Barcelona. Núria Casas ha estat distingida com a millor comunicadora a la xarxa mentre que el millor programa de televisió local ha estat 'Cuina amb mi', de Canal Set. Pel que fa als premis nominals, el programa 'Polònia' ha estat escollit per votació popular, la primera vegada que es fa a la història dels guardons. També s'ha premiat Televisió de Catalunya per la iniciativa de "rescatar una icona i referent infantil" com és l'espai cultural 'Una mà de contes'.

El Premi Grups d'Anàlisi de Programes se l'ha endut Movistar+ pel format 'Tricicle, un último gesto', un espai "que combina humor, emocions i reflexions" sobre el trio de còmics.

Finalment, el Premi Cultura ha estat per a la Fundació La Caixa per la creació de la plataforma digital CaixaForum+, un espai gratuït que posa a disposició de la ciutadania continguts sobre l'art, la ciència, la música, la història i el pensament.

Comparteix

També t'interessarà