El PSC aspira a tornar al govern de la Diputació

SEGREcom
Publicat: 
10-01-2015
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El PSC aspira a tornar al govern de la Diputació

Tornar a participar en el govern de la Diputació i de consells comarcals, especialment el del Segrià, després de mantenir almenys el nombre de llistes presentades fa 4 anys amb les seues sigles o una marca vinculada, que li van permetre obtenir representació en més de la meitat d'ajuntaments i una quarantena d'alcaldies. Aquest és l'objectiu del PSC per a les pròximes municipals, segons va assenyalar ahir el seu primer secretari, Àngel Ros, durant el tradicional esmorzar d'inici d'any amb els mitjans de comunicació. Tant Ros com el responsable d'acció municipal, Enric Colom, van minimitzar la rellevància de les baixes d'alcaldes, edils i afiliats que s'han sumat a la nova formació més nacionalista liderada per Marina Geli i Antoni Castells, entre altres exdirigents del PSC. Ros va assegurar que el percentatge de dissidents que seguiran els passos dels alcaldes d'Almenar i Puigverd de Lleida "serà molt baix" tant entre els representants municipals com entre els militants del partit, i va afegir que "fins i tot espero que alguns companys reconsiderin" la seua decisió. Ros va afirmar, a més, que el PSC ja ha tocat fons i ha entrat en una fase de recuperació del suport electoral.

D'altra banda, Ros va considerar un "error" la judicialització de l'actuació de Mas pel 9-N, però igual que el president del partit a Lleida, Antoni Siurana, va opinar que és un error la campanya d'autoinculpacions perquè suposa anar a roda d'aquesta mateixa judicialització impulsada pel Govern central.

La diputada al Congrés Tere Cunillera va ratificar el seu anunci a SEGRE que no repetirà com a candidata, però va dir que continuarà treballant fins al final. Va agrair la confiança del seu partit i dels ciutadans i va dir que aquesta ha sigut una "legislatura perduda" per a Lleida per la falta d'inversions de l'Estat.

autoinculpacions

Ros veu un error aquesta campanya de suport a Mas pel 9-N perquè creu que fa el joc a Madrid

Comparteix

També t'interessarà