El PSC, Ciutadans i En Comú Podem reclamen revisar la Taula del Pirineu organitzada per la Diputació de Lleida

ACN
08-07-2020
  • El PSC, Ciutadans i En Comú Podem reclamen revisar la Taula del Pirineu organitzada per la Diputació de Lleida

Els grups del PSC, Ciutadans i d'En Comú Podem a la Diputació de Lleida han registrat una instància on demanen revisar la constitució de la Taula del Pirineu de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran. Els diputats de les tres formacions han lamentat que des de la corporació "no se'ls hagués informat prèviament del procés de creació de la Taula, impossibilitant així la seva participació". La instància assenyala que "fins al passat 3 de juliol, els diputats socialistes, del Comú i de Cs van ser invitats per correu electrònic a la presentació pública del Manifest de Constitució de la Taula del Pirineu de les Comarques de Lleida, a la Torre de Capdella, un acte que, donada l'actual situació de confinament del Segrià, ha estat desconvocat".

Tot i això, els representants de les tres formacions consideren que "tots els diputats representen a tota la província" i, per tant, "no té sentit diferenciar entre els diputats electes del Pirineu i l'Aran i de la resta de comarques". En aquest sentit, afegeixen que, "segons aquesta norma, els afers de Lleida haurien de ser tractats només pels diputats de la ciutat", cosa que consideren "seria absurda".

Per tot plegat, els grups del PSC, ECP i Cs reclamen a la Diputació que "es replantegi la formació d'aquesta taula de manera que en puguin ser partícips representants de totes les formacions a la corporació".
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta