El PSC denuncia l’assalt a la seua seu d’una plataforma

REDACCIÓ
Publicat: 
23-10-2018
Actualitzat: 23-10-2018 9:33
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El PSC denuncia l’assalt a la seua seu d’una plataforma

El PSC de les comarques de Lleida i Aran va denunciar ahir que la seua seu va patir un assalt per part d’una quinzena de persones pertanyents a la plataforma Llibertat Pablo Hasél. La formació va denunciar que “van aprofitar l’entrada al recinte d’altres persones per accedir a l’edifici per la força i intimidar les treballadores que hi havia en aquell moment”, va denunciar el partit en un comunicat.

L’objectiu dels membres de la plataforma era penjar una pancarta al balcó de l’edifici que posava “lluitem pels drets i llibertats democrátiques! Pablo Hasél, llibertat”. La formació va denunciar que “els ocupants han increpat les treballadores per circular per les dependències de l’edifici i una de les empleades ha patit intimidació i amenaces”, per la qual cosa el PSC presentarà denúncia als Mossos d’Esquadra.

Per la seua banda, la plataforma que va protagonitzar l’incident va criticar que el PSOE “no ha derogat la llei mordassa i continua permetent que s’empresoni persones per organitzar un referèndum, manifestar-se, aturar desnonaments o a qui critiqui la monarquia i els cossos repressius”. El raper lleidatà Pablo Hasél té diverses penes de presó, tot i que encara no són fermes.

Comparteix

També t'interessarà