El PSC denuncia l'"ús indegut del servei de comunicació" de la Paeria per un article de la Diada

ACN
13-09-2020
  • El PSC denuncia l'"ús indegut del servei de comunicació" de la Paeria per un article de la Diada

El grup socialista a l'Ajuntament de Lleida presentarà una queixa al Consell Editorial del consistori pel que considera un "ús indegut dels recursos municipals", concretament del servei de comunicació institucional, per la publicació d'una nota de premsa d'un acte durant la Diada. En un comunicat, la formació considera que la nota publicada per l'àrea de comunicació de la Paeria, sota el títol 'El Roser torna a concentrar l'ofrena floral amb motiu de la Diada', no fa referència a cap acte institucional en motiu de Diada, sinó a un "acte d'ERC".

D'aquesta manera, el grup municipal socialista ha indicat que informarà de la queixa en la propera Junta de Portaveus perquè considera que l'article "no compleix amb l'equilibri de continguts que ha d'oferir el servei de comunicació de la Paeria", el qual, defensen, "ha de garantir la neutralitat dels escrits, sense cap orientació o tendència".

Per tot plegat, al final del comunicat la formació expressa la seva disconformitat amb el contingut publicat i demana "preservar l'ètica en l'ús del servei de comunicació".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta