El PSC impulsa una enquesta per plantejar "alternatives" per a l'edifici enderrocat a Pardinyes

ACN
Publicat: 
30-01-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El PSC impulsa una enquesta per plantejar "alternatives" per a l'edifici enderrocat a Pardinyes
    Peu de foto: 
    Foto Oriol Bosch (ACN)

El grup municipal socialista a la Paeria ha impulsat una enquesta per decidir sobre els nous usos de l'edifici que pretén construir el govern municipal al barri de Pardinyes. El candidat del PSC a l'alcaldia de Lleida, Fèlix Larrosa, ha explicat que l'enquesta, que es pot respondre de manera telemàtica, té l'objectiu de "plantejar alternatives" per a l'equipament destinat a acollir temporers i emergències "pensant en les associacions, les entitats culturals, socials, cíviques, en la gent jove i en la gent gran". Larrosa ha afegit que el qüestionari està obert a la ciutadania des d'aquest dilluns a través de la pàgina web lleida.socialistes.cat i al qual també s'hi pot accedir des dels canals de comunicació de la formació.

Fèlix Larrosa ha afirmat que el PSC vol "implicar la ciutadania en els processos participatius i en la presa de decisions, perquè quan no es busca el consens, els projectes corren el risc de convertir-se en fallits". En aquest sentit, Larrosa ha destacat la importància "d'escoltar activament la ciutadania per tal que, en base a les propostes que ens transmetin mitjançant l'enquesta, puguem aplicar-les si tenim la responsabilitat de governar la ciutat de Lleida a partir del pròxim mes de juny".

Larrosa ha lamentat que el govern municipal de Miquel Pueyo, "que es troba en fallida, no hagi volgut obrir cap espai de diàleg a Pardinyes i que hagi generat conflicte a cada barri de la ciutat de Lleida que ha trepitjat". Fèlix Larrosa ha afegit que "asseure's a parlar amb la ciutadania és bàsic per arribar a acords, la qual cosa no ha fet el bipartit d'ERC i Junts, que ha sigut incapaç de generar espais de consens durant tot el mandat".

Comparteix

També t'interessarà