El PSC planteja senyalitzar la direcció a les voreres i la distància als semàfors

REDACCIÓ
07-05-2020
  • Imatge arxiu semàfor trànsit ciutat
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago

El grup municipal del PSC proposa marcar amb senyalització horitzontal la distància social recomanada als semàfors de més afluència de persones, de cara a la progressiva desescalada del confinament a la ciutat. També planteja senyalitzar amb fletxes o empremtes el sentit dels vianants a les voreres, per evitar que es creuin, així com augmentar la freqüència del transport públic i activar el servei de taxi a demanda a les zones de la ciutat de baixa densitat, per reduir l’ús del vehicle privat.

A més a més, demana guanyar espai per als vianants a les vies principals facilitant transport col·lectiu i zones d’aparcament i zones 30 i carrers de transició per tal de facilitar l’ús de la bicicleta o patinets elèctrics.

Per la seua banda, els socialistes proposen mantenir la moratòria en el pagament de lloguers socials de pisos de l’Empresa Municipal d’Urbanisme mentre duri l’estat d’alarma i incorporar a l’Oficina Local d’Habitatge un servei de mediació entre particulars i bancs per a les persones que no poden pagar el lloguer o la hipoteca per evitar situacions d’exclusió residencial.

Així mateix, aposten per elaborar un pla per ampliar el parc públic de pisos, crear nous models d’habitatge, reduir l’emergència habitacional i garantir el dret dels ciutadans a un habitatge.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta