El PSC qualifica de "burla" els pressupostos

SEGREcom
01-09-2015
  • El PSC qualifica de "burla" els pressupostos

El PSC va qualificar ahir de "burla" a les comarques de Lleida els pressupostos de l'Estat per al 2016, que consideren una "anomalia democràtica" al presentar-se poc abans de les eleccions a les Corts. "És un intent de condicionar el futur govern que surti dels comicis", va valorar la diputada al Congrés, Teresa Cunillera, mentre que el senador lleidatà Francés Boya va afegir que els comptes són "mentiders" tant en les previsions d'ingressos com en les inversions que plantegen. "I això tenint en compte la caiguda de la inversió a Lleida i que el Pirineu està doblement oblidat en els pressupostos", va afegir. El president del partit, primer secretari lleidatà i alcalde de Lleida, Àngel Ros, va qualificar els pressupostos de "decebedors".

Els socialistes lleidatans van fer aquestes declaracions a la presentació de les esmenes del partit als pressupostos."Són les mateixes que hem presentat en els dos últims anys", van explicar, convençuts que aquesta vegada "correran la mateixa sort". És a dir, seran rebutjades per la majoria absoluta del PP al Congrés. Presentar una i altra vegada les mateixes propostes per als comptes de l'Estat, van apuntar, denota que "tot està sense fer, com al principi de la legislatura", i van esmentar com a exemple la millora de la seguretat viària de les carreteres N-230 i N-240. Sobre aquesta última, Cunillera va criticar que Foment hagi passat quatre anys "marejant la perdiu", primer amb la promesa de rotondes i després notificant a alcaldes de les Garrigues estudis per desdoblar la carretera "poc abans d'eleccions".

Els socialistes van afegir que defensaran les seues esmenes al Congrés i el Senat i van afirmar que, si els populars rebutgen millores en la seguretat viària o inversions com donar continuïtat a l'Eix Pirinenc, entre d'altres, "no ens rebutgen a nosaltres, sinó que es neguen a treballar per Lleida".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta